Video: USAs rammis naine enne põgenemist politseiautot

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ameerika Ühendriikides astus sellel teisipäeval kohtu ette 23-aastane Kevina Freeman, kes rammis Wisconsini osariigis enne võimuesindajate eest põgenemist politseiautot.

Milwaukee maakonna politseinikud märkasid 15. mail kiirust ületavat sõiduautot ning võimuesindajad andsid autojuhile peatumismärguande. Hilisema kontrolli käigus selgus, et autojuhil Kevina Freeman'il puudus kehtiv juhiluba ja autokindlustus ning politseinikud otsustasid naise auto arestida.

Uurijate poolt avalikustatud videost on näha, kuidas naine rammib arestimise ajal tagurdades politseiautot ning põgeneb siis sündmuskohalt. Ametnike sõnul sai intsidendis viga kolm inimest: kaks võimuesindajat ning Freemani kaasreisijast ema.

Naisele esitati juhtu tõttu kokku viis süüdistust ning tema süüdimõistmise korral võib naise trellide taha saata kuni 43 aastaks. Kohaliku meedia teatel on naist sel kuul kohtusse kutsutud ka varem, kuid Freeman ei ilmunud kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles