Video: USA rannavalve päästis hätta sattunud süstasõitja

Kaspar Virks
, videotoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA kaitseministeerium avalikustas video Oregoni osariigis toimunud päästetöödest, kus kohalikus rahvuspargist päästeti hätta sattunud süstasõitja ja vigastatud matkaline.

Ameerika rannavalve päästis nädalavahetusel Oregoni osariigis hättasattunud süstasõitja ja ühe matkalise. Ameerika kaitseministeerium avalikustas päästeoperatsioonidest ka video, kus on näha süstasõitja ja matkalise vinnamist helikopterisse. Kohaliku meedia teatel sattus süstasõitja tugevasse hoovusesse ning tema süst läks kõrgete lainete tõttu ümber. Mees ujus seejärel lähedal asunud kividele. Päästemeeskond saatis süstasõitja juurde kõigepealt päästja, kes tegi kindlaks mehe seisundi. Seejärel transporditi mees kividelt lähedal asunud parkimisplatsile.

Teine päästemeeskond transportis järgmisel päeval raskesti ligipääsetavast kohast vigastatud matkalise, kes anti hiljem üle kiirabile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles