RAUDSAARE DIALOOGID Rainer Saks: vestlus Ukraina sõja olukorrast ja tulevikust

Mart Raudsaar
, Postimehe arvamustoimetuse juhataja
Copy

Putin on veendunud, et Ukraina on kaotamas, ja paneb kõik mängu, kirjutas julgeolekuekspert Rainer Saks kolmapäeval oma igapäevases Postimehe veebi Ukraina sõja ülevaates. Senikaua, kuni Vene väed pole jõudnud Kiievisse, võime ennast veel turvaliselt tunda, kuid mis võiks edasi saada Ukraina sõja kolmandal aastal?

Sellest räägime neljapäeval, 18. aprillil kell 14.00 «Raudsaare dialoogide» uues osas julgeolekueksperdi Rainer Saksaga, kes pälvis veebruari algul ka Postimehe arvamusliidri tiitli.

Postimehe arvamustoimetuse juht Mart Raudsaar räägib Rainer Saksaga ka tema varasemast tegevusest, rahvusvahelisest julgeolekuolukorrast ja Eesti rahvuslikest huvidest.

Saade on järelvaadatav, kuid enne otsesaadet on võimalik saata külalisele küsimusi meilile raudsaare.dialoogid@postimees.ee.

Postimehe peatoimetaja Priit Hõbemägi andis veebuaris Postimehe arvamusliidrite lõunasöögil Rainer Saksale aasta arvamusliidri tiitliga kaasneva Jaan Tõnissoni kuju.
Postimehe peatoimetaja Priit Hõbemägi andis veebuaris Postimehe arvamusliidrite lõunasöögil Rainer Saksale aasta arvamusliidri tiitliga kaasneva Jaan Tõnissoni kuju. Foto: Tairo Lutter

Saate «Raudsaare dialoogid» varasemad osad on järelvaadatavad tv.postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles