TELEHOMMIK Jürgen Ligi: mul ei ole volitust linnapeakandidaati öelda (3)

Postimees
Copy
Foto: Pilt videost

Kanal 2 hommikusaates «Telehommik» vahendas Kajar Kase Tallinna linnavolikogu erakorralist istungit, kus avaldati linnapeale Mihhail Kõlvartile (KE) umbusaldust. Erinevate fraktsioonide esindajad rääkisid umbusalduse toetamise põhjustest ning sellest, mis linnavõimuga edasi saab. 

Abilinnapea Madle Lippus (SDE) ütles «Telehommikule», et eile otsustasid sotsiaaldemokraadid, et koostöö keskerakonnaga Tallinna linnavolikogus on lõppenud. «Praegu on kohal kõik üheksa sotsiaaldemokraatliku erakonna fraktsiooni liiget. Eile oli otsus tõesti väga ühene ja selge, et täna meie fraktsioon umbusaldust toetab.»

«Alustuseks tuleb öelda, et koostöö meil sujus hästi. Strateegilised eesmärgid saime täidetud ja selle eest suur aitäh nii Kõlvartile kui Keskerakonnale sellise koostöö eest. Aga tõesti, need viimased kuud oli näha, kuidas Keskerakond ei suuda oma fraktsiooni koos hoida, ehk et neid hääli pudenes iga nädal ära.» Oli suur kahtlus, kas on võimalik edasi liikuda eesmärkidega, otsuste ja soovidega, mida oli eesmärk linnaelanike heaks teha, lisas Lippus.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles