Vaata otseülekannet ⟩ Heategevuslik muusikasaade «Elagu Eesti! Slava Ukraini!»

Eveliis Mee
, Postimees TV toimetaja
Copy

Eesti vabariigi 105. aastapäeva puhul on 24. veebruaril on Kanal 2 eetris kell 22 ja 23 MTÜ Slava Ukraini, Postimehe ja Kanal 2 heategevuslik muusikasaade, mille eesmärk on koguda raha Ukraina kaitsjatele elupäästvate koolituste tegemiseks.

Helistades numbrile 9007910, on võimalik teha 16 euro ja 30 sendi suurune annetus, mis katab ühe Ukraina võitleja koolituskulud. Nii on võimalik anda oma isiklik panus ja saata Eesti Vabariigi aastapäeval isiklik tänu nendele, kes kaitsevad oma kodumaal ka meie kodumaad. Ühe kõne hind on 16,3 €.

Esimene saade toimus täna kell 13 ning selle jooksul koguti raha 2900 Ukraina kaitsjale. Teine saade, mis toimus kell 17, saadi kokku 4000 kaitsjale elupäästva koolituse raha. Kolmanda saate lõpuks oli kogunenud raha juba 5900 kaitsjale.

Aasta tagasi koguti televaatajate abiga raha kiirabiautode saatmiseks Ukrainasse. Nüüd astume me kiirabiautodest sammu edasi, otse rindel vene vägedele vastu seisvate sõdurite juurde. Kogume raha selleks, et anda võitlejatele esmased meditsiinilised oskused, mis võivad pärast vigastada saamist enda või kaaslaste elu päästa.

Postimehe ja Kanal 2 partneriks on MTÜ Slava Ukraini, kes on missiooni täitmiseks valinud Ukrainas välja väga hea renomee ja võimekusega heategevusfondi PULSE. Fondi koolitustel on ellujäämisoskused omandanud juba enam kui 11 000 julget meest ja naist.

Heategevuslikus muusikasaates «Elagu Eesti! Slava Ukraini!» kõlavad laulud aasta tagasi toimunud heategevuskontserdilt «Slava Ukraini!», värsked intervjuud ja videolood nii Ukrainast kui ka Eestist. Hoiame Eesti vabadust ning aitame ukrainlastel ellu jääda!

Saatemeeskonda kuuluvad Sigrid Salutee, Moona-Liisa Mänd, CJ Kask, Anneli Savitski ja Mart Normet.

Ülekande esimene osa järelvaadatavana:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles