VÄLKVIDEO ⟩ Ratnik: tulge oma Selverist saadud ID-kaarti vahetama siis, kui olete saanud ka teise teate

Ulla Länts
, ajakirjanik
Copy

PPA identiteedi ja staatuse büroo juht Margit Ratnik soovitab tulla oma Selverist saadud ID-kaarti välja vahetama siis, kui PPA-lt on saadud ka teine teavitus selle kohta, et dokument on teenindussaali kohale jõudnud.

Margit Ratnik rääkis Postimehe otsesaates, et hommikuks kõik välja vahetatavad dokumendid siiski PPA teenindussaalidesse kohale ei jõudnud, sest seda segas eilne mitu tundi kestnud infosüsteemi rike.

Ta täpsustas, et täna kella üheks on kõik dokumendid ilmselt siiski kohal, aga inimesed võiksid siiski ära oodata teise teavituse. 

«PPA kirjas on juhised, kuhu tulla konkreetsel juhul, kas Tammsaarde või Pinnasse või hoopis Pärnu saali ja seal on ka juhised, kuidas neid teenindatakse kõige mugavamal viisil. On ka üks väga oluline märkus, et tulge kindlasti pärast seda, kui te olete saanud ka teise meili PPA-lt, mis ütleb, et teie dokument on päriselt Tammsaares kohal või päriselt Pinna saalis kohal.»,

Ratnik lisas, et tänane hommik näitas, et mõned inimeed tulid kärmelt kohale, paraku oli nende dokument selles õnnetus portsus, mis eilsete infosüsteemi rikete tõttu jäi ootele ja jõudis saali alles täna pärast kella ühte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles