Värskes Arteris: Rita Ray saladus, armutu fitnessimaailm ja pseudoreis Tallinnas

Arter
Copy

Selle nädala Arter kirjeldab pseudoreisi, kus autor tegi kuus peatust Tallinna hotellides ja jälgis, millises rütmis elu majutusasutustes tegelikult käib. 

Lehe kaanekangelaseks on eesti muusik Rita Ray, keda piiritagused muusikaeksperdid tõstavad samale pulgale Amy Winehouse`i ja Aretha Frankliniga. Erakordse häälega naine räägib pikas ja avameelses intervjuus Arterile suurlinna inimesi painavast haigusest ning ka sellest, millest ükski muusik avalikkusele tavaliselt ei kõnele.

Vähemalt iga neljandat Eesti inimest tabab elu jooksul mõni psüühikahäire, enamasti depressioon või ärevus. Aga selle vastu on igaühel võimalik võidelda. Psühhiaater Mari-Liis Laanetu annab nõu, kuidas seda teha.

Eesti fitnesskaunitar Jana Teder suutis võita medali maailma absoluutsete tippude seas. Muu hulgas avaldab ta, mis on sellise võidu hind ja milliseid rumalusi tehakse armutul alal, kus võistlusvahendiks on ekstreemsesse vormi aetud keha?

Kas teadsid, et naise päevane tervisesõbralik lihanorm saab täis juba pooleteise tikutoosi jagu hakklihakotlette süües ja mehel kahest väikesest viinerist? Taimse Teisipäeva rahvatervise kampaaniajuht Anna Kaplina jagab juhatust, kuidas menüüd uuel aastal taimetoiduga maitsevärvilisemaks muuta.

Kõigest sellest veel paljust muust saate lugeda laupäevasest Arterist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles