Eha Urbsalu homses Arteris: jutud Hollywoodist on kõik tõsi ja veelgi hullem

Arter
Copy

Selle nädalavahetuse Arter küsib, miks on Eesti esimesel supermodellil Eha Urbsalul suhetes meestega viltu vedanud; miks kipub saksa vanahärra Eestisse pensionipõlve veetma; kuidas nutikad isad taltsutavad oma tülitsevaid teismelisi ja kuidas teha maasikatest ja vahukoorekreemist päkapikke.

Lehe kaanekangelane on Eesti ja koguni terve Nõukogude Liidu esimene supermodell Eha Urbsalu. Ta räägib tööst Hollywoodi pikkade blondide näitlejate dublandi ja stand-in'i ehk asendajana, samuti oma kosmeetikabrändi rajamisest New Yorgis.

Eha Urbsalu Nicole Kidmani stand-in'ina filmi «Ohakalind» («The Goldfinch») võtetel. Paremal Luke Wilson.
Eha Urbsalu Nicole Kidmani stand-in'ina filmi «Ohakalind» («The Goldfinch») võtetel. Paremal Luke Wilson. Foto: Janet Mayer/Startraksphoto.com

Ühtlasi kirjeldab Urbsalu avameelselt, miks temasugusel ilusal naisel on suhetes meestega viltu vedanud.

Loodusesõpradest isad nuputasid välja, kuidas muuta tülitsevad teismelised nagu imeväel ühtseks seltskonnaks. Selgub, et selle taga on metsamatkad nimega KLAPP.

Kui tervislik on maraton? Igal nädalal Eesti suusa-, ratta- või jooksumaratonidel rühkivate keskealiste meeste seas tehtud uuring näitas, et karmid mõõduvõtud on jõuliselt laastanud ka maratoonarite tervist.

Legendaarne kondiiter Nadja Kaarma näitab ette, kuidas laduda piparkookidest samasugust torti nagu küpsisest ning teha maasikatest ja vahukoorekreemist päkapikke.

Kui iga tööauto oleks nii äge nagu uus Isuzu D-Max, siis kõik tööd lausa lendaks käes. Arter tegi asjaliku «jaapanlasega» sõiduproovi.

Räägime veel Singer Vingeri viimasest plaadist ja tutvustame saksa vanahärrat, kes kipub Eestisse pensionipõlve veetma.

Kõigest sellest ja paljust muust saate lugeda laupäevasest Arterist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles