Homses Arteris: vägevad ravimtaimed, Eesti vutt ning Mart Juure rännakud unes ja ilmsi

Arter
Copy

Selle nädala Arteris uurime, millised ravimtaimed tõesti turgutavad tervist ja millistel on küll vägev maine, kuid olematu toime. 

Lehe kaanetegelaseks on neli aastakümmet humoristiteed käinud Mart Juur, kes räägib lugejaile muu naljaka kõrval, kui väga erinevad üksteisest Valga, Võru ja Otepää. Mõistagi tuleb jutuks ka see, kui tähtis on teha pärastlõunal uinakuid, et siis veelgi kiiremini raamatuid lugeda.

Mis isemoodi nähtus Eesti muusikataevas on mesihäälne soulitar Anett? Muusikas New Yorgi, Londoni ja Võsu mõjusid kokku põimiv artist ilmutas äsja oma esimese kauamängiva Morning After. Lauljatar lõi julgelt kaardid lauale ning rääkis Arterile suhetest, lahkumistest ja sellest, kuidas helikeeles hinge pugeda.

Teherani suurima ülikooli haridusega pärslanna Zohre Daneshfazli (hääldada Zohre DaanešFäzli) saabus mullu oma iduettevõttega Eestisse. Nüüd juhib ta Tallinnas innovaatilise ristmeediastuudio Imepilt filmide ja sarjade osakonda ning loomulikult õpib eesti keelt.

Arteri ajakirjanik Priit Pullerits avastas endalegi üllatuseks, et on Ameerikas kolmel korral sattunud samasse kanti, kust leiti kummaline Utah' monoliit, millest viimasel ajal kõik räägivad. 

Restorani Mon Repos peakokk Vladislav Djatśuk jagab soovitusi, mida teha Eesti vutist, mille Bocuse d`Ori kokandusvõistlus lennutas Euroopa tippkokkade lauale.

Kõigest sellest ja veel paljust muust saate lugeda laupäevasest Arterist

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles