Homses Arteris: kloostrielu, ministrielu, muusiku elu ja elu kodurestoranis

Arter
Copy

Selle nädala Arter lahendab Lõuna-Eestist leitud vana pildialbumi mõistatusi ja külastab Pirita kloostris isa Vellona tuntud vaimuliku Vello Salo viimast elutuba.

Lehe kaanekangelaseks on neli korda ministriametit pidanud Urve Palo, kes nüüd juhib kolmesaja töötajaga ettevõtet. Ta tunnistab Arterile, et valitsuses on närvipinge ja vastutus kordades suurem kui ärijuhil. Muu hulgas ütleb Palo välja oma arvamuse kauase naisministri Mailis Repsi ametiauto isiklikeks sõitudeks kasutamise kohta. 

Rohke andega Leslie Laasner on sõiduvees nii muusikas kui reklaamiloomises ja esmaspäeval lendab laivi tema seitsmes sooloalbum. Kuid nagu sellest vähe oleks, linastus tänavusel PÖFFil ka tema esimene lühifilm «Kevin, EI!». Laasner kinnitab, et just film on see, mis talle «rämedalt energiat» annab.  

Arter uuris, miks kaks juristi, endine diplomaat Viktoria Tuulas ja advokaat Tõnu Tuulas harjutavad oma Miiduranna kodus pop-up-koduresto pidamist ja maitses nende hõrke firmaroogi kalast.

Saime proovida, mis häält teeb, kui kiiresti paigalt võtab ja kui järsult pidurdab kuulsa Ferrari uusim mudel, Itaalia pealinna järgi nime saanud Roma. Hoopis keeruline oli sellesse autosse sisse pugeda. 

Kõigest sellest ja veel paljust muust saate lugeda laupäevasest Arterist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles