Homses Arteris: Tiit Lilleoru Netflixi debüüt, modellidest ärinaised ja kosmost uuriv kirjanik Afanasjev

Arter
Copy

Selle nädala Arteris kirjeldab kauane Vanemuise näitleja Tiit Lilleorg, kuidas ta tegi ülemaailmse teledebüüdi Netflixi värskes sarjas «Lipugambiit». Ja enamgi veel: just Lilleorg on võtmetegelane seriaali kõige viimases kaadris.

Arteri kaanekangelaseks on aastaid Eestis elanud Ameerika päritolu koomik, ajakirjanik ja näitleja Stewart Johnson, kes meenutab lapsepõlve, mida varjutas tajutav tuumasõjahirm, ja ennustab pingeid tänases Ameerika ühiskonnas sõltumata äsjaste presidendivalimiste tulemustest. Kuid olles hiljaaegu elanud üle raske isikliku kriisi, teab Johnson, et elu ilu ja mõte on hoopis muus.  

Ärge arvake, nagu ei oskaks modellid muud, kui laval kõndida ja fotograafidele poose võtta. Kolm Eesti endist rahvusvahelist modelli Kadri Tuisk, Liis Teemusk ja Doris Roždestvenski tõestavad, et ilumaailmast on võimalik jõuda väga edukalt suurde ärisse. 

Viimaste aastate hinnatuim kirjamees Vahur Afanasjev vaatleb läbi teleskoobi kosmoseavarust ja mõtiskleb ligi hiilivate maailmalõpumeeleolude üle.   

Mis kaitseb viiruse eest? Eestlaste hulgas levib kulutulena külma veega kallistamine, millega algust teha on parim aeg just nüüd. Hulk eri elualade tuntud mehi-naisi räägib, miks taliujumine on vajalik.

Värskelt tänavuse aasta koka tiitli võitnud Noel Moglia ja aasta noorkokaks valitud Carina-Elisabeth Hade jagavad soovitusi, mida hõrku Halloweenist tühjaks uuristamata jäänud kõrvitsatest valmistada. 

Kõigest sellest ja veel paljust muust saate lugeda laupäevasest Arterist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles