Homses Arteris: lennukas disainer, raudne Mihkel ja Kaarsilla mototüdruk

Arter
Copy

Selle nädala Arter uurib, mis teeb Roberta Einerist aegade edukaima Eesti disaineri, küsib Mihkel Raua käest bestselleri retsepti ja avaldab eesti sportlaste hämmastavad elukutsevalikud.

Lehe kaanekangelanna on Roberta Einer, kõigi aegade edukaim Eesti disainer, kes on suutnud moemaailmas läbi lüüa. Tema rõivaid kannavad Rihanna, Rita Ora ja paljud superstaarid. Keset koroonapaanikat teatab disainer aga rahulikult, et tal on sel aastal elu parimad müügid ja ta pole kunagi varem olnud nii terve. Mis on moeäris tema edu saladus, saad teada värskest Arterist.

Järjekordse väga isikliku sisu ja suure hitipotentsiaaliga raamatu avaldanud multitalent Mihkel Raud räägib kirglikult oma suhetest, kriisidest, elust ning valimistest Ameerikas ja arusaamatult inetutest vaidlustest Eestis.

Tutvustame septembris mootorrattal üle Tartu kaarsilla kihutanud mootorrattur Keity Meierit, kes oli enne koroonat osaline maailmaturneel ning tema motikavalitsemise kunsti sai näha hiiglaslikes saalides Londonis, Pariisis ja Lõuna-Aafrikas.

Autosõbrad kutsume proovisõidule Land Rover Defenderiga ning saame aimu, kuidas automaailma uhke isend saab hakkama keerulisel maastikul ja mille poolest erineb uus mudel vanadest klassikutest.

Toidulehekülgedel jagame nõu, kuidas valmistada tummist Burgundia veisepada ja uurime, millised muutused on toonud viirusekriis Eesti restoraniellu.

Kõigest sellest ja veel paljust muust saate lugeda laupäevasest Arterist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles