Värske Postimees Öisest alkoholi müügipiirangust hiilitakse osavalt mööda (4)

Toomas Kask
, Saatejuht
Copy

Eesti uudistes kirjeldab reporter Henry-Laur Allik, kuidas JOKK-skeemid aitavad alkoholi müügipiirangust hoiduda. Ta jõuab järeldusele, et Tallinnas öine müügipiirang eesmärki ei saavuta, sest baarid hiilivad keelust lihtsalt kõrvale. Võti peitub selles, et kitsendus ei keela pärast südaööd alkoholi tarbimist, vaid ainult selle müümist.

Arvamusveergudel kummutab parvlaev Estonia katastroofiga seotud müüte merendusajakirjanik Madli Vitismann. Tema sõnul ei vasta tõele nagu oleks laev olnud halvas seisukorras või meeskond asjatundmatu. «Estonia oli läbinud kõik korralised ülevaatused ja jätnud hea mulje laevahuku eel toimunud laevakontrolli õppusel,» toob Vitismann välja.

Neljapäeval kell 11 linastub Postimehe veebis uue Discovery dokumentaalsarja «Estonia – leid, mis muudab kõike» esimene osa, mis kannab pealkirja «Katastroof». Lisaks teeb Postimees Estonia-teemalise erisaate kell 12, kus on külaliseks laevahukust pääsenud Karl-Erik Reintamm ja laevahuku uurimisega kokku puutunud endine justiitsminister Rein Lang.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles