Selle nädala Arteris: martsipanist Vigri, Miša ja oma hetke ootav Lauri Saatpalu

Arter
Copy

Selle nädala Arter manööverdab koos kogenud laevakapteniga Turu saarestikus ja vallutab tippe Austria Alpides. Lehe kaanepersooniks on armastatud muusik, näitleja ja raadiohääl Lauri Saatpalu, kelle bänd Dagö andis hiljaaegu välja kauaoodatud plaadi.

Arterile antud pikas ja avameelses intervjuus arutleb Saatpalu, millised sündmused või üleelamised panevad muusikat looma ning millised ajavad lihtsalt jooma. Lisaks tunnistab ta, et ootab kannatamatult hetke, mil saaks taas mängida suurepärases muusikalavastuses viimse jätise rolli, ja annab reisihuvilistele vihje, millisesse Läti linna tuleks tingimata minna.  

Üle Eesti koguvad üha suuremat populaarsust kõikvõimalikud kodukohvikud ja -restoranid. Arter kiikab menukate ettevõtmiste köögipoolele.

Samuti uurime, miks mõned mehed korraldavad juba aastaid Nõmme mändide all imepisikeste masinatega kiiruskatseid.  

Moskva olümpiamängude purjeregatt 40 aastat tagasi tõi Tallinnale teletorni ja Pirita purjespordikeskuse, aga ka Vigri ja Olümpia küpsised, minimõõdus koore- ja võipakikesed, Coca-Cola ning oranźid toiduputkad. Mida ennenägematut olümpiasuvi siinsele söögi- ja joogikaardile veel tõi, uurib Arteri toidurubriik.

Öeldakse, et kui sulle antakse sõitmiseks KTMi motikas, siis sellega teele jääda ei õnnestu. KTM keerab ise nina metsa poole, sest ta on niimoodi ehitatud. Arter proovis järele, kas see tõesti ongi nii.  

Kõigest sellest ja veel paljust muust saate lugeda juba homme ilmuvast Arterist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles