Värske Postimees Maasikakorjajate tegelik kahju, hiinlaste leiutise Tik-Tok mured ja Euroopa Liidu uus eelarve

Toomas Kask
, Saatejuht
Copy

Uudisteajakirjanik käis koos maasikakasvatajaga läbi tema põllud ja luges koos omanikuga kokku sellesuvised kahjud. Postimehest saab lugeda ka pikka intervjuud veteranpoliitiku ja endise peaministri Mart Laariga, kes räägib majandusest, rahandusest ja loomulikult poliitikast. Majanduskülg analüüsib Hiinas välja töötatud ja kogu maailma teismeliste hulgas ülipopulaarseks osutunud sotsiaalmeedia keskkonda Tik-Tok, mis on ära keelatud Indias ja mida soovib keelustada nüüd ka USA.

Meie jaoks on üks olulisem välisteema nädalavahetusel koos istunud Euroopa Liidu ülemkogu, mis jätkas tuliseid vaidlusi liidu pikaajalise eelarve ja koroonaviiruse taastusfondi loomise üle. Värskest Postimehest saab teada, kas ülemkogu läks lahku kokkuleppega või kokkuleppeta. 

Arvamusküljel avaldatud artiklis küsib inimõiguste aktivist Maari Põim, milline on sihtasutuse Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks motivatsioon seista eelkõige EKRE poliitiliste vaadete eest? Autor väidab, et inimõigused on laiemad, kui vaid üks poliitiline ideoloogia või religioon. 

Lisaks neile leiab Postimehest veel hulgaliselt huvitavaid teemasid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles