Madis Kallas: mul polnud enam teist võimalust, kui astuda tagasi

Arter
Copy

Homse Arteri kaanepersoon on hiljuti oma tagasiastumisest teatanud Saaremaa vallavanem Madis Kallas, kes avameelses usutluses selgitab, milliseid pingeid tekitas koroonaviiruse plahvatuslik levik saarel, kuidas ta ise üle ilma levinud haiguse läbi põdes ja mil viisil võiks eritingimuste leevenedes elu saarel edasi minna. 

Selle nädala Arteris avaldab Tele2 tegevdirektor Chris Robbins, üks kolmest Eesti suure telekomikompanii juhist, mis moodi on ta kohanenud eluga võõral maal ja pealegi veel kodukontoris.

Eraklik eluviis, põrandapesu leeliseveega ja võõrast päritolu köögivilja soodavees leotamine kuuluvad vanema põlve vanausuliste puhtusekombestikku veel tänapäevalgi. Einike Sooväli Eesti vabaõhumuuseumist kirjutab, et arvatavasti on just see säästnud neid ka suurematest epideemiatest.

Kuidas valmis maailma esimene virtuaalne moenädal? Hulljulged kriisiaja lahendused annavad ootamatuid tulemusi. Tallinn Fashion Week toimub sel aastal veebis ja seda saavad kõik tasuta kodudiivanil esireas nautida.

Väikese tuunikalakonserviga võib teha köögis imet. Kuni koroona meid koduseinte vahel hoiab, haarake poeskäigult kaasa ka väike kalakonserv ja menüü saab kartuli-kastme refräänile ärksat vahemerelist vaheldust.

Kõigest sellest ja veel paljust muust saate lugeda laupäevasest Arterist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles