Lugejakiri.ee looja: varem sai varjatumalt loll olla, nüüd on see kõigile näha

Arter
Copy

Selle nädala Arteris analüüsib satiiriportaali lugejakiri.ee salapärane looja Mart Siilivask, mida kõike inimesed praegu tõe pähe võtavad ja miks. «Varem sai varjatumalt loll olla, nüüd on see kõigile näha!» ütleb ta.  

Arteri kaanepersooniks on tuntud perearst Karmen Joller, kes selgitab pikas intervjuus, mis ikkagi ajendab teda koroonakriisi päevadel nii aktiivselt avalikult sõna võtma. Samuti räägib ta, kuidas teda selle eest tänatakse ja miks pälvib ta ka valusat kriitikat. 

Teadagi on lihavõtted Setomaal aasta suurim püha. Arter käis kaemas, kuidas need tänavu möödusid hoopis koroonapühadena, kui traditsioonilised rahvarohked munaveeretamismängud tuli ära jätta.

Millised on koroonaaja söögistaarid? Gluteenitalumatus on minevik, nisujahu ruulib ja eestlastest on saanud suur küpsetajarahvas, kinnitavad nimekad toidublogijad ning kokandusportaalide juhid kriisinädalate retseptiotsingute edetabeleid lugedes.  

Avame ka motohooaja! Africa Twin on legendi staatuses ratas, kuid nüüd võimsama mootori ja hulga vajalike täiendustega. Kõige karismaatilisem matka-enduuro - see on kindel.

Kõigest sellest ja paljust muust saate lugeda laupäevasest Arterist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles