Kriisides karastunud Tiit Vähi: tuleviku ees on hirm (2)

Arter
Copy

Homses Arteris tunnistab suurettevõtja Tiit Vähi, kes juhtis 1990ndate keerulistel aegadel Eesti kolme valitsust, et kuigi ta peab end kriisides karastunud meheks, tunneb temagi praegu hirmu tuleviku ees.

Kuid Vähi ütleb, et säilitab optimismi ja loodab, et kui viirusekriisi haripunkt saabub mais, tuleme majanduslikult olukorrast kergelt välja.

Selle nädala Arteris käime ära Saaremaa koroonasõja südames, kus valitseb kurnatus ja ränk töö. Arter jälgis kaheksa päeva jooksul Kuressaare haiglajuhti Edward Laanet.

Veel tuletame meelde, et täpselt 50 aastat tagasi startis USA Kennedy kosmosekeskusest Kuu poole kosmoselaev Apollo 13. Uurime, mis asjaoludel sai sellest lennust üks õnnelikumaid õnnetusi kosmoselendude ajaloos?

Eestis tegutseb sotsiaalse närviga kunstnik-avastaja Annika Kiidron, kes juba paar aastat tagasi viitas oma loominguga ülemaailmsele pandeemiale. 

Juminda poolsaarel MerMeri kodurestorani köögis pole kriisiaja vaikelust juttugi. Köögipealik Merrit Kiho saadab tellijaile teele  gurmeepakikesi karulaugupestoga ja küpsetab kohupiimakooki, mis sobib ideaalselt lihavõttelauale. 

Kõigest sellest ja paljust veel loe laupäevasest Arterist.  

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles