Homses Arteris: kalatööstur Vetevoolu karm aasta ja Eesti naise elu uute kopsudega

Arter
Copy

Selle nädala Arteris on fookuses Eesti õdede liidu president Anneli Kannus, kes on elus tänu sellele, et arstid siirdasid poolteist aastat tagasi talle uued kopsud.

Kannus räägib, milline on elu pärast rasket operatsiooni ja milliste tavaliselt märkamatute pisiasjadega peab ta iga päev rangelt arvestama.

Lehe kaanepersoon kalaärimees Mati Vetevool tunnistab avameelses intervjuus, et mullust listeeriaskandaali sattumist peab ta oma pika karjääri suurimaks kriisiks: «On olnud palju unetuid öid, üleelamisi, pisaraid.» Kuid mitmekordse vanaisa elus on rikkusi, mille kõrval tehased, tootmine ja eksporditurgude taastamine kahvatuvad.

Kuidas on võimalik, et ilmub tuliuus laulja ning temas pulbitsev kirg, rikkus ja küpsus võtab kõik tummaks? Arter süveneb Eesti ühe põnevama lauljatari Anna Kaneelina tugevatest tunnetest laetud sisemaailma.

«Miks ometi?» küsisid Eesti endise esivegani Sandra Vungi-Pohlaku kokakunsti andunud austajad läinud kevadel murelikult, kui levis kuuldus, et nende iidol ja eeskuju on veganlusest loobunud. Noor naine avaldab Arteris esimest korda, miks nii läks.

Kõigest sellest ja paljust veel saad lugeda värskest Arterist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles