Homses Arteris: kuidas võtta kontroll oma elu üle enda kätte

Arter
Copy

Selle nädala Arteris selgitab Vene teatri raudvara, näitleja ja stepptantsuõpetaja Aleksandr Ivaškevitš, kuidas aastatepikkune mitmekülgne lavatöökogemus on abiks uhkete portreefotode pildistamisel.

Mis on need lihtsad sammud, mida igaüks meist saaks teha, et loodust kaitsta? Arteri kaanepersoon, aasta loodussõbraks valitud Tartu Ülikooli teadlane Aveliina Helm jagab oma nõuandeid ja tähelepanekuid.

Kolme lapse ema, teadliku elu loomise koolitaja Marlen Annabel Kubri räägib, miks need muutused, mida paljud inimesed uuel aastal lubavad teha, tavaliselt kuigi kaua ei pea, ja mida ette võtta, et need siiski kestma jääksid.

Appi, ma olen paks! Aasta alguses tuleb selle mõtte peale üllatavalt suur hulk inimesi ja otsib abi kiirest dieedist. Arter avastas dieedimaailma sukeldudes aga nii mõndagi häirivat ja hirmutavat. Saa teada, kuidas moedieedid mõjuvad ja millest tegelikult abi oleks.

Tulevik on karvane, vähemasti paistab see väide vett pidavat moe- ja ilutrendide osas. Loomade seljast varastatud nahka küll taunitakse, samas aga jumaldatakse kõike muud karvast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles