Homses Arteris: Martin Järveoja eksklusiivintervjuu, Tanel Veenre ehmatus ja Ränioru uus hullus

Arter
Copy

Selle nädala Arter viib teid seiklema Siberi metsikutele suusaradadele ning uurib põhjalikumalt, mis imeasi on dopamiinipaast, Räniorust alguse saanud uus trend, mis võimsa lainena üle maailma on rullunud.

Kuu aega tagasi Ott Tänaku kaardilugejana autorallis maailmameistriks tulnud Martin Järveoja andis oma seni ainsa pika intervjuu Arterile. Järveoja avaldab, kuidas mahuvad ühte autosse ära tema ja temast nii erinev Tänak, kui sageli läheb tal kihutades süda pahaks ja kui palju jääb tal suurtel kiirustel aega hirmu tunda.

Ühtlasi räägib Järveoja, kuidas lepib tema pikkade võistlusreisidega abikaasa Maarja ning mida arvavad tema sõitudest pisipoeg ja -tütar.

Eesti moeelus plahvatas pomm – ehtemärk Tanel Veenre Jewellery sai üleöö Hiinas kuulsaks. Sealne stiiliikoon Wan Wan Lei avastas Tanel Veenre kõrvamarjad, kandis neid uhkusega ning kohe ihalesid neid ehteid ka miljonid Hiina tüdrukud. Kuid edule järgnes ka iga loovhinge õudusunenägu - üleöö käivitus pöörane koopiatööstus.

Lisaks uudistele tõid Tanel Veenre ja Aldo Järvsoo oma moemajas lavale värviküllase topeltkollektsiooni. «Inimestel on värve vaja, et Eestis ellu jääda,» tõi Aldo põhjenduseks.

Anname teada, et väike Eesti firma Kasekunst teeb juba viiendat hooaega kasesiirupit. Muuhulgas saab sellega hapukapsad mõnusalt karameljaks hautada.

Kõigest sellest ja paljust muust saate lugeda homme ilmuvast Arterist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles