Selle nädala Arteris: mõistusele mõjuv kanep, laevahukk Läänemerel ja 24-aastane idumiljonär

Arter
Copy

Selle nädala Arterist saate lugeda, kuidas aina kangema kanepi suitsetamine tekitab noortes vaimuhaigusi, miks mõned inimesed ei suuda ka mitmekümnendal korral sõidueksamit sooritada ja mida koledat võib kohata ujulates.

Homme möödub 75 aastat päevast, mil Vene lennukite rünnak haavatuid ja põgenikke vedavale kaubalaevale põhjustas ajaloo ohvriterohkeima laevahuku Läänemerel. Surma sai eri allikate andmeil üle kahe tuhande inimese. Arterile räägib oma pääsemisloo Dolorice Raud, kes tragöödia ajal oli kõigest 15-aastane.

Arteri kaanetegelane on 24-aastane miljonär Kaarel Kotkas, kes juhib üht Eesti kiiremini kasvavat ja lootustandvamat idufirmat Veriff. Kuigi ta oleks võinud aastate eest firma maha müüa ja elu lõpuni rantjee-elu elada, lükkas ta suure Silicon Valley tehnoloogiafirma kuldse pakkumise tagasi. Kotkas on suutnud firma sama võimsalt üles ehitada siinsamas Eestis.

Suurte autode sõpradele tutvustame Ford Ranger Raptorit, mis on Fordi levinud ja popi kastika über-versioon. Võimsam, võimekam. Arter proovis reaalsel raskel maastikul, kas see masin on siis tavaversioonist parem?

Kõigest sellest ja paljustki veel saate lugeda juba homme ilmuvast Arterist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles