Arter 7. septembril: Andres Kõpper ehk NOËP paljastab oma tundmatu probleemi

Arter
Copy

Selle nädala Arterist saate lugeda, kas Tartu ikkagi kõlbab Euroopa kultuuripealinnaks, mis tipptehnikat valmistavad Eesti elektroonikafirmad ja kuidas paljud välismaale kolinud eestlased seal tegelikult põruvad.

Arteri kaanetegelane on Andres Kõpper ehk NOËP, nagu teda bändi järgi hüütakse. NOËP on Eesti popmuusika kõige kõvem valuuta. Tema edust räägib üksainus fakt: tal on tervelt 23 miljonit striimi. Aga edul, nagu Kõpper Arterile tunnistab, on ka oma varjupool. Tal on olnud tõsiseid probleeme depressiivsuse ja ärevusega.

Vastne erioperatsioonide väejuhatuse ülem kolonelleitnant Margus Kuul räägib oma esimeses intervjuus Arterile, kuidas ta käis kuraditosin aastat tagasi oma rühmaga Iraagis jahtimas kurikuulsat terroristi Abu Musab al-Zarqawit. Kuul kinnitab, et liitlaste silmis on eestlased head sõdurid: nad on distsiplineeritud, teevad head tööd ja nende peale saab alati loota, et nad ülesande ka täidavad.

Midagi kiiretele ja vihastele: Arter sai proovida kahekohalist sportkupeed, mis on niivõrd eriline, et sel aastal ja suure tõenäosusega ka tuleval aastal ei ole teil Eestis võimalik seda osta. Mitte et see auto maksaks kosmilist hinda. Eksklusiivsuse tingib tõasiasi, et seda autot tuleb kogu Euroopas aasta jooksul müügile kõigest üheksasada.

Mis autoga on tegemist, selle saate teada juba homme ilmuvast Arterist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles