Otseülekanne: erakondade esindajad astuvad üles KPMG aastakonverentsi diskussioonis (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimees teeb otseülekande KPMG aastakonverentsil toimuvast paneeldiskussioonist, kus osalevad Kaja Kallas (Reformierakond), Raimond Kaljulaid (Keskerakond), Mart Luik (Isamaa erakond), Jevgeni Ossinovski (Sotsiaaldemokraatlik Erakond) ning Kristina Kallas (Eesti 200).

KPMG korraldab täna Tallinnas aastakonverentsi, mis keskendub juhtimisele, maksudele ja rahandusele digiajastul ning selle mõjule ettevõtluses, teatas KPMG Baltics.

Konverentsipäeva lõpetab paneeldiskussioon, kuhu oodatakse esinema erakondade esindajaid. 

Kui võrrelda erakondade valimisprogramme, siis mõiste «digi» esines Eesti 200 programmis 26 korda, Sotsiaaldemokraatlikul Erakonnal 24, Reformierakonnal 19, Isamaa erakonnal kaheksa ja Keskerakonnal kuus korda.

«Digitaliseerimine on kõikjal: panganduses, investeerimises, maksunduses - üha rohkemates inimtegevustes. Enam ei võida see, kes on suurem, vaid see, kes on kiirem. Üks sülearvuti suudab teha rohkem kui aastatepikkuse kogemusega kollektiiv,» tutvustas konverentsi KPMG Balticsi partner ja nõustamisteenuste juht Hanno Lindpere.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles