#EUANDME-Tomasz Konecki „Üksiklane“

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Film räägib loo metsavahist Janist, kes ühel hommikul murrab lumeräätsa ning otsustab seejärel internetist tellida uued räätsad. Sellest hetkest, kui saabub pakk, algab tutvumislugu.

Filmi autor on Poola režissöör Tomasz Konecki (1962), kes alustas karjääri kaamera ees ning jõudis filmitegemise juurde alles hiljem. Tema esimene mängufilm „Poolnaljatades“ (Pół serio) võitis 2000. aastal Gdynia filmifestivalil žürii eriauhinna ning film “The Perfect Guy for My Girlfriend“  pälvis 7.. Euroopa komöödiafestivalil parima Euroopa filmi auhinna.  Konecki kaubamärk on tema hea huumorimeel.

Euroopa Liidu seadused ja algatused annavad sulle vahendid, mis aitavad sul realiseerida oma võimeid ning leida inspiratsiooni, et teha seda, mida armastad.

Kas soovid oma väljavaateid laiendada? Oleme selleks loonud programmi #EUANDME https://europa.eu/euandme/et/frontpage_et

Copy
Tagasi üles