#EUANDME-Yorgos Zois „Party Animal“

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Film räägib loo 25-aastasest Alexist, kellele üle kõige meeldib tantsida, kuid ta ei suuda töökohta pidada. Ta teab, mida tahab, tal on kõrged eesmärgid ja ta püüdleb oma unistuste poole.

Yorgos Zois (1982) on laiemalt tuntud tänu filmile „Interruption, mis esilinastus 2015. aastal 72. Viini rahvusvahelisel filmifestivalil. Zoisi film sai Kreeka filmiakadeemialt üheksa nominatsiooni ja võitis parima uue režissööri auhinna. Zois on teinud ka lühifilme, sealhulgas „Casus Belli ja  „Out of Frame , mille eest ta sai Euroopa Filmiakadeemialt parima Euroopa filmirežissööri auhinna.

Euroopa Liidu seadused ja algatused annavad sulle vahendid, mis aitavad sul realiseerida oma võimeid ning leida inspiratsiooni, et teha seda, mida armastad.

Kas soovid oma väljavaateid laiendada? Oleme selleks loonud programmi #EUANDME https://europa.eu/euandme/et/frontpage_et

Copy
Tagasi üles