VIDEO: Andrei Korobeinik: Keskerakond mõtleb tänapäevaselt (1)

Vilja Kiisler
, erikorrespondent
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reformierakonnast lahkunud ja Keskerakonna nimekirjas kandideerimisest teatanud ettevõtja Andrei Korobeinik tunnistab, et kõigi talle oluliste teemade jõudmine Keskerakonna programmi oli talle endalegi üllatus.

Korobeiniku jaoks on kõige südamelähedasem teema sotsiaalmaksulagi, mille jõudmist Keskerakonna programmi kinnitas ka Keskerakonna esimees, peaminister Jüri Ratas. Ta viitas, et sotsiaalmaksulagi kuulus kunagi Reformierakonna programmi, kuid nüüd seda seal enam ei ole. 

Teine oluline asi Korobeiniku jaoks on hallide passide andmisest loobumine lastele. Hallide passide probleemi lahendamise teemast on peaminister Jüri Ratas kõnelenud ka varem. Reformierakond aga ütles Korobeinikule, et nemad seda ei aktsepteeri. "Reformierakonnast astusin ma välja selle pärast, et nende agenda ei klappinud minu omaga üldse," ütles Korobeinik.

Korobeinik kinnitas, et tema meelest Jüri Ratas Eestile parim peaminister. "Ja kui me saame lähemalt tuttavaks, siis on see võib-olla sõpruse algus," arvas ta. Korobeinik loodab, et Keskerakond võidab valimised, ja seda selle pärast, et neil on parim programm.

Korobeinik on varem saates "Otse Postimehest" öelnud, et Reformierakond, mille liige ta siis veel oli, ei tahagi valimisi võita, kuigi partei juht Kaja Kallas on seda korduvalt kinnitanud. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles