«Hommik!» Margus Vaher uuest suhteraamatust: olen küll hetkel vallaline, kuid see ei tähenda, et mul poleks kogemusi jagada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäevases saates «Hommik!» oli külaliseks muusik Margus Vaher, kes sai valmis uue suhteraamatu. 

Muusik Margus Vaher on juba mitmes tuntud mees, kes on võtnud nõuks kirjutada raamatu meeste ja naiste vahelistest suhetest. Vaheri uus raamat kannab nime "Tee mehe südamesse" ja autori sõnul on see mõeldud intelligentsele ja humoorikale naisele käsiraamatuna, kuidas mehele läheneda. 

"Marsil ja Veenusel teinekord on erinev släng lihtsalt kõnepruugis. Et seda slängi tekitatud vahemaad kuidagi tasandada ja lühendada, selleks ma olen selle raamatu kirjutanud. Tõepoolest, et mis sõnad, mis kõlamaagia on mehele oluline. Naised teavad, et nad armastavad ise kõrvadega, tegelikult ju mehed armastavad ka," rääkis Vaher.

Vaheri sõnul räägib ta raamatus läbi enda erinevate kogemuste ja on lisanud ka mõned üldistused nende lugude põhjal, mida naised talle rääkinud on. 

Margus Vaher on viimased neli kuud olnud vallaline. "Mul on olnud siiski seitse aastat pikim suhe, kolm sellest olen abielus. Mul on 15-aastane poeg Maru. Seda kogemust ikka veidi nagu on. Ma arvan, et mingis mõttes sellega on niimoodi... ütleme, et Ott Tänak, maailma kõige parem rallimees hetkel. Võib-olla tal isiklik auto puudub, aga see ei tähenda, et ta ei oska sõita."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles