Lõbus firmapidu lõppes vägistamisega: korgijoogiohver räägib hirmutava loo (3)

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui usukuda politseid ja ööklubipidajaid, ei ole korgijoogi ehk GHBga pidudel mürgitamine tõsine probleem. Reporteri kaamera ette nõustus tulema naine, kelle mürgitas ja vägistas tema ülemus. Lisaks tõestab eksperiment, et korgijook satub Tallinna ööklubides naiste joogi sisse üsna lihtsalt.

Kuigi noortele neidudele õpetatakse juba maast madalast, kuidas oma jooki ei tohi kunagi valveta jätta, kiputakse endiselt uskuma, et minuga selline asi juhtuda ei saa. Nii tundus ka korgijoogi vägistamis ohvrile, kes nõustus Reporteriga oma lugu jagama. Nimetagem teda Mariks. 

«Kui ma mõtlen tagasi sellele kõigele, mis juhtus, siis minu mälu lõppebki lihtsalt ühest hetkest,» kirjeldas Mari, kuidas korgijook ohvrile mõjub.

Üllataval kombel oli tema vägistajaks Tallinna lennujaama kontserni kuuluva ettevõtte juhatuse liige. Tegemist oli Mari töökaaslasega.

Kui klubides on inimesed harjunud oma joogiklaase jälgima, siis Mari poleks tuttavate seltskonnas joogi valvamise peale tulnudki.

«Tegelikult ma ei toonudki terve õhtu jooksul kordagi endale ise jooki. Sellepärast, et ma ju usaldasin neid inimesi. Nad olid ju minu töökaaslased,» selgitas Mari.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles