MIS UUDIST? Ladõnskaja-Kubits: rahvasaadikud on täna tõsises ummikseisus

Copy

Postimehe video-podcast'i «Mis uudist?» külaliseks oli poliitik ja ajakirjanik Viktoria Ladõnskaja-Kubits, kes jagas saates uudiseid enda maailmast. Lisaks arutlesime temaga suurimate klikimagnetite ja tähtsaimate uudiste üle.

Tänasesse saatesse oli külla tulnud Viktoria Ladõnskaja-Kubits, kes rääkis oma äsja ilmunud Päkapiku-raamatust «Jah, ma olen olemas», millest ta oli pikalt unistanud. «Tegelikult tahtsin juba ammu midagi kirjutada, peas oli nii palju mõtteid ja visuaalne ettekujutus oli samuti olemas,» sõnas ta.

Eelseisva rallinädalavahetuse kohta ütles Ladõnskaja-Kubits, et tal ei ole võimalik sel korral võistlust jälgida, kuid elab Eestile kõigest hingest kaasa. «Olen teemaga kursis ja, ausalt öeldes, jälgin täiesti huviga,» lisas ta.

Vastates küsimusele, milline autojuht ta ise on, naljatas ta, et loomulikult korralik. «Auto pole minu jaoks lihtsalt transpordivahend, vaid ka koht, kus saan psühholoogiliselt lõõgastuda ja omaette olla,» selgitas ta.

Arutledes Ukraina teemadel, ütles Ladõnskaja-Kubits, et praeguses keerulises olukorras saab ta peamiselt pöialt hoida ja kaasa mõelda. «Olukord seal on niivõrd keeruline,» nentis ta.

Rääkides hiljuti Postimehes ilmunud uudisest «Rahvas pääses napilt veebruarikuu uuest maksust», uuris saatejuht Mart, kas Ladõnskaja-Kubits peab selliste muutuste põhjuseks kehva kommunikatsiooni. «Ma ei usu, et probleem seisneb vaid kommunikatsioonis. Tõsiasi on see, et praegusel ajal kaalutakse mitmeid erinevaid maksuvariante ja valitsus otsib aktiivselt viise, kust täiendavat tulu saada,» kommenteeris ta.

Tagasi üles