MIS UUDIST? EiK: sõjast alates olen uudiseid lugenud, ei ole mul mingit väsimust

Copy

Paaril korral nädalas kell 11 algavas otsesaates kohtume tuntud Eesti inimestega, kellega arutleme suurimate klikimagnetite ja tähtsamate uudiste üle. Uudiseid enda maailmast jagab täna luuletaja EiK. 

Sa oled muusik, luuletaja ja kas midagi saab veel lisada? «Oskan ka videomontaaži teha. Teen ise oma musavideod,» vastas EiK. 

Tema uus lugu «Hülgehall» on väljas. See on kummardus tema vanaisa loomingule, sünnipäevakink tema emale ning mõni lohutav sõna neile, kes tunnevad neil aegadel hirmu või lootusetust.

«See tuli nagu välk selgest taevast, et peaks talle kummarduse tegema. Meil oli ammu mõte, et tehakse remake, kuid teeme ise paremini. Samal hetkel mängis kohvikus tema «Majakene mere ääres». Tegime ära,» rääkis EiK. 

Saatejuht Mart Normet märkas hetke, kui Postimehe maja koridorides oli näitleja Evelin Võigemast öelnud EiKile, et talle väga meeldib ta muusika. 

«Ukraina teemadele klikiksin,» kommenteeris EiK uudiste edetabelit. «Hoian näppu pulsil, kas kõik on enamvähem okei,» lausus ta. 

Kas sul on ka sõpru, kellega pärast Ukraina sõja puhkemist oled pidanud suhtlemise katkestama, sest nad toetavad Vene agressiooni? «Õnneks ikkagi on sõpruskond kujunenud nii, et vaated on enamvähem samad. Need, kes on uisapäisa venemeelseid asju öelnud – oleme kaugenenud. Tihti ei julgeta öeldagi,» vastas EiK. 

«Kuna ma viis aastat ei lugenud üldse uudiseid, siis sõjast alates olen lugenud. Ei ole mul mingit väsimust, vaatame edasi, mis siit saab. Kui ma neid klikin, tehakse edasi neid lugusid ja ei vaju kuhugi alla need,» rääkis EiK. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles