MIS UUDIST? Raivo Hein: me oleme väga rikkad, aga ei oska sellega midagi peale hakata (1)

Copy

Paaril korral nädalas kell 11 algavas «Mis uudist?» otsesaates kohtume tuntud Eesti nägudega, kellega arutleme selle hetke suurimate klikimagnetite ja tähtsaimate uudiste üle. Uudiseid enda maailmast jagas sel korral investor ja ettevõtja Raivo Hein.

Koolides ja ettevõtetes rahatarkust jagav Hein sõnas, et eestlased pole kunagi ajaloos nii rikkad olnud kui praegu. «Ja ärgem rääkige, et absoluutne vaesus on suurenenud - viimased 30 aastat on ta vähenenud. Viimane aasta on ta tõesti hüppe teinud,» täpsustas ta.

Hein selgitas, et eestlastel on 12-13 miljardit eurot pangaarvetel seismas ja ootamas. «Samas on meil 100 000 väärtpaberikontot. Aga kui palju on palgasaajaid, või neid kes seda raha hoiavad? 600 või 700 tuhat. Mis tähendab, et me oleme küll väga rikkad, aga ei oska sellega midagi peale hakata, näiteks enda jaoks see tööle panna,» rääkis ta.

Ühtlasi arutleti saates sisepoliitika üle ning Hein jagas oma seisukohta riigikogus toimuva ja saadikute teadmiste üle. Mida muhedaks miljonäriks nimetatud mees rääkis nii poliitikute või näiteks enda pangakonto kohta, vaata saatest!

Saadet juhtisid Mart Normet ja Brita-Maria Alas.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles