MIS UUDIST? Kristjan Gold: inimlikkusest jääb peaministril puudu

Copy

Postimehe video-podcast «Mis uudist?» alustas taas! Kolmel korral nädalas kell 11 algavas otsesaates kohtume tuntud Eesti inimestega, kellega arutleme hetke klikimagnetite ja tähtsaimate uudiste üle. Uudiseid enda maailmast jagas reedeses saates raadiosaatejuht Kristjan Gold.

Saates arutleti liksas parvlaev Amalie päästeoperatsioonile ka Metsküla lapsevanemate ja valla vastuseisust ja reedesest õpetajate hoiatusstreigist.

Gold saabus saatesse otse Kuku raadiost, kus ta päästeoperatsiooni ka ise kajastas. «15-kraadine kalle on ikkagi tuntav,» nentis ta illustreerivat fotot nähes. 

Edetabeli tipus oli kõige loetavamaks uudiseks aga Metsküla lapsevanemate avalik kiri, milles viimased abi paluvad. Gold tõi siinkohal paralleeli ka Nursipalu ümber toimuvaga. 

Ühtlasi tundsid lugejad palju huvi peaminister Kaja Kallase (RE) pressikonverentsil öeldu vastu, kus ta viitas, et kui õpetajad suudaks veenda inimesi automaksu toetama, leiaks sellest raha ka õpetajate palgatõusuks. Gold viitas hommikusele raadiointervjuule Kukus, kus jõuti seisukohale, et peaministril jääb sel teemal inimlikkusest natuke puudu. 

Saadet juhtis Mart Normet ja uudised toimetusest ekraanile tõi Brita-Maria Alas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles