MIS UUDIST? Ann Vaida: riigikogus toimunu on justkui kirjutatud sketš - naljana ma ei usuks seda

Copy

Postimehe video-podcast «Mis uudist?» alustas taas! Kolmapäevast reedeni kell 11 kohtume otsesaadetes tuntud Eesti nägudega, kellega arutleme selle hetke suurimate klikimagnetite ja tähtsaimate uudiste üle. Uudiseid enda maailmast jagas püstijalakoomik Ann Vaida. 

Saates olid veel saatejuht Mart Normet ja Eesti uudiste päevatoimetaja Brita-Maria Alas.

«Kujuta ette, et sa oled praegu Mart Juur ja pead «Juurikat» kirjutama? Kuidas...? Et ma kirjutan loo, et riigikogus kõigepealt jäi Kalle Grünthal kõigega vahele, siis kutsus Ester Karuse sõbra külla, kes on juhtumisi Juku-Kalle Raidi sõber, kes filmis Kalle Grünthalit. Juku-Kalle jäi magama, Varro tegi sellest pilti... See on juba ära kirjutatud sketš,» rääkis Vaida, lisades, et Mart Juuri tekstina seda lugedes mõtleks ta, et see pole ju usutav.

Ajakirjanikud võiks juhtunu kohta veelgi küsimusi esitada, arvas koomik. Kuid Raidi enda selgitus polnud tema sõnul karakterist just väljas: «Täielik bad ass, rock'n'roll! Ma muud ei oodanudki,» kirjeldas ta. 

Muu hulgas tuli juttu Vaida järgmisest stand-upist novembri alguses. «Teeme laval ainult naised inglise keeles komöödiat,» tutvustas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles