MIS UUDIST? ⟩ Erki Nool: lõpuks on kõik poliitikud ikkagi labaselt rahaahned (6)

Copy

«Mis uudist?» on uus Postimehe video-podcast, mis jõuab vaatajateni paaril korral nädalas kell 11. Millised on reaalajas suurimad klikimagnetid ja tähtsaimad uudised? Sellest stuudios räägimegi. Saates on saatejuht Mart Normet, Eesti uudiste päevatoimetaja Brita-Maria Alas ja külaline Erki Nool.

Neljapäevases saates arutles olümpiavõitja lisaks Parvel Pruunsilla korruptsioonikahtlustusele ning päevapoliitikale ka noorte tervisest ja Eesti spordi edust võrreldes naaberriikidega. 

Nool meenutas aega, kui kuulus Isamaa ja Res Publica Liidu ridadesse ning nentis, et toona ei jätnud keegi fraktsioonis müstilist muljet, ehkki täna see kuvand Pruunsilla näitel on tekkinud. Endise riigikogulasena teatas ta resoluutselt, et poliitikasse teda tagasi miski hetkel siiski ei kutsu. 

«Poliitikud on reeglina, 99 protsenti, kuratlikult egoistlikud ja eneseimetlejad,» arvab Nool ning andis mõista, et hetkest, kui riigikogusse pääsetakse, muutub prioriteediks vaid raha. 

Spordivaldkonnast rääkides võrdles Nool Eesti ja Läti tulemusi: mis on siis selgelt n-ö eestlaste ala ja mis meie naabrite?

Samuti avaldas Nool muret noorte kehalise võimekuse kohta, eeskätt põhjusel, et NATO testi läbimisprotsent on pidevas languses. Mida pakkus olümpiavõitja olukorra lahenduseks välja, vaata saatest! 

Kommentaarid (6)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles