MIS UUDIST? ⟩ Susan Luitsalu, mis on sinul uudist?

Copy

«Mis uudist?» on uus Postimehe video-podcast, mis jõuab vaatajateni paaril korral nädalas kell 11. Millised on reaalajas suurimad klikimagnetid ja tähtsaimad uudised? Sellest stuudios räägimegi. Saates on saatejuht Mart Normet, Eesti uudiste päevatoimetaja Loora-Elisabet Lomp ja külaline Susan Luitsalu. 

«Jaak Kangilaski memuaarid ilmuvad. Ta oli minu üks säravamaid õppejõudusid, kogu kunstiajaloo edendaja. Nüüd tuleb välja, et ta oli topeltagent: nõukogude, Rootsi ja ka Eesti,» rääkis Normet. 

«Ma ei tea, Susan, kas sind on üritatud kaposse värvata. Mulle tundub, et sinna värvatakse ikka üsna halle inimesi,» lausus Normet, mille peale vastas Luitsalu naljatledes, et ta tänab komplimendi eest. «Täpselt! Luuraja ei saa olla nagu Susan!» lisas Normet. 

«Aga võib-olla see ongi väga hea luuraja tunnus, siis keegi ei saagi aru, et tegemist on luurajaga,» mõtiskles Luitsalu. «Selline edev luuraja!» lisas Normet. 

«James Bond oli ka härrasmees, naistemees ja käis ilusti riides, sõitis kallite autodega. Oli selline silmapaistev kuju,» lausus Luitsalu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles