MIS UUDIST? ⟩ Elina Pähklimägi, mis on sinul uudist? (1)

Copy

«Mis uudist?» on uus Postimehe video-podcast, mis jõuab vaatajateni paaril korral nädalas kell 11. Millised on reaalajas suurimad klikimagnetid ja tähtsaimad uudised? Sellest stuudios räägimegi. Saates on saatejuht Mart Normet, Eesti uudiste päevatoimetaja Brita-Maria Alas ja külaline Elina Pähklimägi.

Ühe MTÜ Käsikäes Ukrainlastele eestvedajana märkis Pähklimägi tänases «Mis uudist?» saates, et MTÜ Slava Ukraini ja selle rahapaigutuse ümber lahvatanud skandaal on teinud tõelise karuteene ka teistele kohalikele ühendustele. 

«See situatsioon, mis on tekkinud ukrainlaste ja MTÜ-de ümber, on kõigile väga kehvasti mõjunud. Praegu lüüakse kõiki sellega: mida ma annatan? Kellele annetan?» rääkis Pähklimägi. Ta tõi näite hiljutisest kogemusest keemilises puhastuses, kus MTÜ nime mainides päris teenindaja, mida nende annetustega ikkagi tehakse.

«Ja siis sa tegeled sellega, et pesta puhtaks teiste MTÜ-de mainet,» nentis ta. 

Pähklimägi kirjeldas, et kohe pärast saadet läheb ta ehituspoodi, et seejärel tegeleda ukrainlastele pakutava korteriga. 

Arutleti ka eilse Tartu avarii üle, kus said viga laps ja tema ema. Muu hulgas räägiti ka Eesti üüriturust, kus mitte just kõik ukrainlasi soojalt vastu ei võta. Mida arvas sellest seisust MTÜ-d vedav Pähklimägi, vaata saatest!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles