VALIMISSTUUDIO Karilaid Klaasile: «Kuidas saad nimetada tänast valitsust riigimehelikuks, kui su silme all pannakse raamatukogusid kinni?!»

Copy
Jaanus Karilaid ja Urmas Klaas läksid Postimehe valimisstuudios vaidlema, kumma erakond on maainimeste probleemide lahendamisega rohkem venitanud.
Jaanus Karilaid ja Urmas Klaas läksid Postimehe valimisstuudios vaidlema, kumma erakond on maainimeste probleemide lahendamisega rohkem venitanud. Foto: Eero Vabamägi

Regionaalpoliitikale pühendatud Postimehe kolmandas «Valimisstuudios» süüdistas riigikogu keskerakonna fraktsiooni juht Tartu linnapead Urmas Klaasi Reformierakonna pattudes, sh maaraamatukogude sulgemises. Klaas pareeris rünnakut viitega südalinna kultuurikeskuse ehitamisele Tartusse ja tõi Saksamaa eeskujuks uksekaardiga avanevate automaatraamatukogude loomisel.

Kas see on õige jutt, et Reformierakond tahab regionaalministri – riigihalduse ministri – koha ära kaotada ja selle asemel panna pukki rohepöörde- või rohereformiministri? Kas me võime seda võtta kui ametlikku kinnitust, et Eestis puudub regionaalpoliitika?

Urmas Klaas:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles