JULGEOLEK TÄNA Mobilisatsiooni asemel võinuks Venemaa soetada generaatori (1)

Erkki Koort
, saatejuht
Copy

Otsesaates «Julgeolek täna» arutavad julgeolekueksperdid Meelis Oidsalu ja Erkki Koort aktuaalsete Eesti julgeolekut mõjutavate tegurite üle.

Venemaa kuulutas välja mobilisatsiooni ning omajagu eestlasi soetas elektrigeneraatori. Millist mõju avaldab Venemaa mobilisatsioon sõjale ja eelkõige riigile endale? Eestis on asutud rääkima elanikkonnakaitsest ja esimesed sammud on selles suunas ka tehtud. Kas peaminister tegi Päästeameti eest palju ära nagu väidab Eleringi juht?

Jätkuvalt on teemaks sõda Ukrainas ja sellest tulenev ohupilt meie regioonile ning Euroopale tervikuna. Olukord Ukraina rinnetel on suve lõpus väga kiiresti muutunud ning tekitab küsimusi ka Venemaa julgeolekuvertikaali ümber toimuvast.

Saate näol on tegemist omalaadse julgeoleku briifinguga avalikkusele, sest tavaliselt analüüsitakse sellel tasemel vaid suletud uste taga. Meie huvi on pakkuda avalikkusele kõrgetasemelist teavet julgeolekut mõjutavate tegurite, taustainfo ja seoste osas. «Julgeolek täna» pakub parimat julgeolekuohtude süstemaatilist käsitlemist.

Erkki Koort on endine siseministeeriumi sisejulgeoleku asekantsler ning Meelis Oidsalu on töötanud kaitseministeeriumi erinevate valdkondade asekantslerina.

Varasemad «Julgeolek täna» saated on järelvaadatavad Postimees TV-st.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles