OTSE ELOGA «Sisimas on äng ja viha – mu klassis on putinlased» (11)

Elo Mõttus-Leppik
, Otse Eloga saatejuht
Copy
"Otse Eloga" osa 4. Mis toimub praegu meie koolides? Kui suured on pinged Ukrainat pooldavate ja Putini režiimi toetavate õpilaste vahel?
"Otse Eloga" osa 4. Mis toimub praegu meie koolides? Kui suured on pinged Ukrainat pooldavate ja Putini režiimi toetavate õpilaste vahel? Foto: Pilt videost

Mihhail Kõlvart, kas Venemaa president Vladimir Putin tuleks kohtu ette viia kui sõjakurjategija ja massimõrva kavandaja?

Kõlvart: Jah, ma arvan, et selle eest, mis toimub Ukrainas, tuleb vastutada ja kui me räägime Venemaa juhtidest ja Vladimir Putinist, siis seda vastutust peavad nõudma nii Venemaa inimesed kui ka Ukraina inimesed. Aga see küsimus on ju tingitud sellest, et meil on ühiskonnas tekkinud vajadus inimesi testida. See on umbes nii, et mida Kõlvart vastab? Kas ta julgeb ikkagi midagi öelda Putini kohta, sest tegelikult tema valijad on ju ka putinimeelsed. Surume Kõlvarti nurka ja sellega ka testime teda, kas ta ikkagi on õige inimene või ei ole. Ja ma ütlen veel ühte asja, mina arvan, et inimestel on õigus arvata teistmoodi.

Vaata täispikka saadet «Otse Eloga» (järelvaadatav ka Kanal 2-s). Mis toimub praegu meie koolides? Kui suured on pinged Ukrainat pooldavate ja Putini režiimi toetavate õpilaste vahel?

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles