Otse Postimehest ⟩ Ettevõtja koroonapiirangutest: valitsusel on kindlasti inimesi, kes aitaks neid selgema kommunikatsiooniga (3)

Nele Kullerkupp
, reporter-toimetaja
Copy
Kohviku NOP asutaja Margit Aasmäe saates "Otse Postimehest"
Kohviku NOP asutaja Margit Aasmäe saates "Otse Postimehest" Foto: Pilt videost

Käesoleva nädala algusest taas uute piirangutega silmitsi seisvad toitlustusettevõtted on keerulises olukorras. Ühelt poolt on viimased poolteist koroona-aastat jätnud juba sügava jälje ja teisalt nörritab ettevõtjaid jätkuvalt praktika, kus uute reeglite kehtestamine tuleb valitsuse poolt sedavõrd lühikese etteteatamisajaga. «Seda, kuhu me sügiseks jõudma hakkame, teadsime ju väga pikalt ette. On palju asju, mille valitsus oleks võinud varem selgelt ära otsustada ja ka selgelt kommunikeerida,» leidis Postimehe otsestuudios kohvik NOP asutaja Margit Aasmäe.

Mis seisus toitlustusettevõtted täna on?

Seisud on väga rasked. See viimane poolteist aastat, millest on läbi tuldud, on jätnud sügavad jäljed. Ühelt poolt see uksed lahti-kinni pendeldamine ja teisalt uued piirangud, mis piirangud täpselt – see nõuab kogu aeg seda, et tuleb ümberorienteeruda. Tuleb mõelda, kui palju inimesi on vaja ja oled teadmatuses, kas see situatsioon kestab kuu aega, kaks kuud või pikemalt.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles