ÕHTU! ⟩ Kui hästi Kanal 2 uue peresuhete seriaali «Sinu, minu, meie» tegelased päriselt lapsi tunnevad?

Õhtu!
Copy

Täna õhtul kell 21.30 alustab Kanal 2s uus seriaal «Sinu, minu, meie», mis räägib lapsevanemaks olemise rõõmudest ja muredest. Sarja näitlejad Karolin Jürise ja Laura Kukk käisid «Õhtu!» saates seriaalist rääkimas ning pandi kohe lõbusas mängus ka laste tundmises proovile.

Kanal 2 ekraanile jõudev uus kodumaine telesari «Sinu, minu, meie» annab võimaluse vaadata lapsevanemaks olemisele üllatava ja humoorika nurga alt. Isegi, kui vaataja pole veel lapsevanem, on ta ise kellegi poeg või tütar. Kas ema või isana saab üldse läbi kukkuda või on selles rollis võimalik erineval moel hakkama saada?

«Sa võid seda pikalt ette planeerida. Kõike õigesti teha. Ainult parimate kavatsustega tegutseda. Olla kindel, et ei eksi milleski. Ainult, et sellest päevast, mil sinust saab lapsevanem, läheb kõik hoopis teisiti. Ja sulle võib tunduda, et sina üksi oled see, kes lapsevanema rollis läbi on kukkunud. Õnneks selgub, et selliseid nagu sina, on veel. Kui tugigrupis käivad inimesed, kes soovivad vabaneda mõnest oma pahest, näib see igati mõistetav. Aga mida võiks tähendada see, kui tugigrupis käivad lapsevanemad?» kirjutab stsenarist Eleonora Berg sarja tutvustuseks.

Sarjas tehib pooljuhuslikult spontaanne tugigrupp – Anonüümsed Lapsevanemad –, kus käivad koos emad ja isad. Keegi neist ei soovi avalikult tunnistada, et on selles rollis hädas või lausa läbi kukkunud. Olla ema või isa – seda peaks ju iga inimene oskama? Aga ei oska. Nii otsustavadki kolm noort naist luua tugigrupi. Nende üllatuseks selgub, et lapsevanemaid, kes peavad end samamoodi läbikukkunuks, on rohkem kui oodatud ning naljaga pooleks loodud grupist saab aja jooksul omamoodi eksklusiivne klubi, kuhu kuulumine võib ühel hetkel olla elu ja surma küsimus.

Hoogne ja humoorikas telesari toob ekraanile värsked näod ja ehedad emotsioonid, erinevad žanrid vahelduvad nii, nagu see on ka päris elus: kord on kõik hästi, siis jälle löövad lained üle pea kokku. On armastust ja vihkamist ning jagub ka saladusi.

Sarja peaosades astuvad üles Britta Soll, Karolin Jürise, Laura Kukk ja Doris Tislar, läbivates kõrvalosades mängivad Ott Kartau, Lee Trei, Margo Teder, Hilje Murel, Margus Jaanovits, Kristjan Kasearu, Ingmar Jõela, Angelika Mikk, Klaudia Tiitsmaa, Merle Parts, Lauri Liiv, Külli Reinumägi jt. Lavastaja Toomas Kirss, režissöör Mirjam Marjatta Olesk, operaator Martin Randalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles