Värske Postimees Riigi laenukoormus, USA-Hiina kasvavad pinged ja Eesti sportlane sundasumiselt tagasi kodus

Toomas Kask
, Saatejuht
Copy

Värskest Postimehest saab lugeda pikka intervjuud keskpanga endise juhi Ardo Hanssoniga, USA ja Hiina kasvavatest pingetest ning Eesti sportlasest Roman Fostist, kes pärast pooleaastast lõksus olemist Keenias on nüüd lõpuks kodumaal tagasi.

Hansson soovitab riigil laenata ettevaatlikult ja kasutada kõiki hoobasid majanduse elavdamiseks. Eesti uudised kirjutavad ka sellest, et pealinna Telliskivi piirkonna elanikud saavad peagi mööda uut otseteed jalutada Stroomi randa. 

Väliskülgedelt saab lugeda Ameerika Ühendriikide ja Hiina ühe pingelisematest suhetest, mille põhjuseks on Hiina keskvõimu Hongkongile jõuga peale surutud uus julgeolekuseadus. USA lõpetaski nüüd oma erisuhted Hongkongiga, kuna ei saa enam pidada seda piirkonda autonoomseks.

Postimehe sporditoimetus avaldab intervjuu Eesti maratonijooksja Roman Fostiga, kes pool aastat tagasi Keeniasse treenima minnes jäi koroonaviiruse tõttu sinna pooleks aastaks lõksu. Nüüd on sportlane kodumaal tagasi ja kirjeldab oma seiklusi Keenias kinni olles. 

Nendest ja paljudest teistest teemadest saab lugeda värskest Postimehest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles