«Radar» täna - ilusüstid, ärimees Keith Siilats ning surrogaadilt abi saanud pereisa (1)

«Radar» / Kanal 2
Copy

Eelmise nädala «Radaris» rääkisime Eesti pere meeleheitlikust sammust Ukraina surrogaadi abil lapsevanemateks saada. Nimelt on emakata sündinud Daisy Mustonenil endal võimatu last kanda ja sünnitada, Eestis on surrogaatlus täielikult keelatud. Kuid Daisy ja ja tema abikaasa Erlend ei ole ainsad. Sama kadalipu on läbi käinud kümned Eesti pered, kes lootuses ja soovis laps saada, on pidanud abi otsimiseks minema välismaale. Ühest sellisest pereisast oma saates täna räägimegi.

Arstid ja õed on läinud Botoxi-sõtta. Kes võib teha ilusüste? Tervishoiutöötajate sõja varjus ning järelevalve nõrkuse tõttu lokkab aga must turg ning kannatajaks on inimene tänavalt.

Ebapädevuse või suisa pahatahtlikkuse tõttu pidid kannatama aga ka mõne aasta eest suure raha eest Bahama erasaarel toimuma pidanud luksuslikule muusikafestivalile pileti ostnud. Lubatud glamuur osutus suureks pettuseks ja ninapidi veeti tuhandeid inimesi. Fyre festivali nime kandnud ürituse korraldusmeeskonnas lõi kaasa ka Eesti ettevõtja Keith Siilats.

Siilatsi seiklustest suures festivalipettuses ja lahingust Bolti kaubamärgi nimel näeb juba täna õhtul kell 20:00 Kanals 2s.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles