Kolmapäevases saates «Õhtu!» oli meil külaliseks toidublogija Merilin Siimpoeg, kes õpetas saatejuhtidele, kuidas vegan Pavlova valmistamine käib.
«Õhtu!» Vaata, kui lihtsalt valmib isuäratav vegan Pavlova!
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vegan Pavlova
175 ml kikerhernevett
275 g rafineerimata suhkrut
1 tl valge veini äädikat
2 tl maisitärklist
Kate:
kookospiima tahket osa (ca 2 purgi osa)/ vegan toorjuustu
1 spl toorsuhkrut
1 tl vanilli-/mandliekstrakti
marju, mandlilaaste jms
Tee nii:
Soojenda ahi 130 kraadini.
Vahusta kikerhenevesi kergete vahutippude tekkimiseni. Lisajärkjärgult suhkur ja vahusta kuni saad tugeva vahu. Lisa äädikas ja tärklis ning vahusta veel korra kõik läbi.
Tõsta nüüd väikesed beseeportsud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Tõsta plaat ahju ja vähenda kuumust 105 kraadi peale. Küpseta ca 75-90 minutit.
Kreemi valmistamiseks sega kookospiima purgi peale tekkinud tahkem osa suhkru ja vanilliga. Kata pavlovad kreemiga ja kaunista.