Otse postimehest
Päevakajalised intervjuud saates “OTSE POSTIMEHEST” VAATA

Kolmapäevases saates «Õhtu!» oli meil külaliseks toidublogija Merilin Siimpoeg, kes õpetas saatejuhtidele, kuidas vegan Pavlova valmistamine käib. 

Vegan Pavlova
175 ml kikerhernevett
275 g rafineerimata suhkrut
1 tl valge veini äädikat
2 tl maisitärklist

Kate:
kookospiima tahket osa (ca 2 purgi osa)/ vegan toorjuustu
1 spl toorsuhkrut
1 tl vanilli-/mandliekstrakti
marju, mandlilaaste jms

Tee nii:
Soojenda ahi 130 kraadini.
Vahusta kikerhenevesi kergete vahutippude tekkimiseni. Lisajärkjärgult suhkur ja vahusta kuni saad tugeva vahu. Lisa äädikas ja tärklis ning vahusta veel korra kõik läbi.
Tõsta nüüd väikesed beseeportsud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Tõsta plaat ahju ja vähenda kuumust 105 kraadi peale. Küpseta ca 75-90 minutit.
Kreemi valmistamiseks sega kookospiima purgi peale tekkinud tahkem osa suhkru ja vanilliga. Kata pavlovad kreemiga ja kaunista.

Loe ja lisa kommentaare
SAATED
viimased
Varsti tulevad siia videod, ajakirjanikud juba tegutsevad