«Hommik!» Peep Vain keskeakriisist: ühel hetkel hakkab elu ikka jalga ette panema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäevases saates «Hommik!» oli külaliseks Peep Vain, kes on saanud valmis uue raamatu. 

Peep Vain on neli aastat olnud avalikkuse eest kadunud, kuid nüüd on ta tagasi ja saanud valmis ka uue raamatu «Keset elu». Peep Vain ütles, et tundis ühel hetkel, et oleks vaja puhkus võtta, aga ei plaaninud seda, et paus nii pikaks venib. 

Peep Vainu uus teos räägib keskeakriisist. «Üks asi, miks keskeas lähevad asjad hulluks, on ületöötamine ja see, et sul on läbi teiste inimeste, perekonna, vajadustele tähelepanu pööramise tõttu enda vajadustelt fookus ära läinud,» selgitas Vain.

Kui inimene oma elu üles hakkab ehitama, siis on alguses kõik põnev, aga ühel hetkel hakkab elu ikka jalga ette panema ja satud olukorda, kus pole kõige parem olla. «Mida kõvemini jalg ette pannakse ja kukud, seda kiiremini sa nende küsimuste ja vastuste juurde liigud.» Tähtis on pühendada rohkem aega olulistele inimestele ja peaks kontrollima, kui paljud tööd tehakse. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles