«Hommik!» Gerd Kanter hakkab treenima endisi kangeid konkurente

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäevases saates «Hommik!» käis külas kergejõustikulegend Gerd Kanter, kes paljastas oma tulevikuplaanid: «Ma oma viimasel aastal seda treeneritööd  juba veidi katsetasin: Martin Kupperit aitasin 50-protsendilise töökoormusega. Aga sellest nädalast hakkan juba töötama koos oma vanade Poola konkurentide Piotr Malachowski ja Robert Urbanekiga.»

Eelmisel nädalal pani Kanter oma edukale karjäärile punkti tänugalaga, kuhu oli kutsunud kõik inimesed, kes temasse uskunud on ja pika karjääri jooksul toetanud. Nüüd ootavad Kanterit aga hoopis uued väljakutsed - poolakate abistamine seda kindlasti on.

«Väga tihti Eesti treenerid tegelikult välismaale ei satu ja kui me räägime Poolast, siis tegemist on väga suure spordiriigiga. Ma arvan, et on päris põnev vaadata seestpoolt, kuidas nad oma asju teevad,» rääkis Kanter.

Eestlane loodab siiski, et uus amet teda liiga kauaks kodumaalt ja pere juurest eemale ei vii. «Kindlasti on soov väga palju laagreid teha, aga esialgu alustame kahenädalase laagriga siinsamas Eestis,» selgitas Kanter. «Üritan neile tutvustada Eesti võlusid ja meie suurepäraseid treeningtingimusi. Alustame sellest.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles