«Hommik!» Kuidas maitsevad jahuussid? Robert: mul ei ole kunagi olnud lusika peal midagi, mis üritaks sealt ära minna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedeses saates «Hommik!» käisid meil külas Academic Food Labi kaks peakokka, kes on otsustanud toiduga pisut mängida. 

Meil olid täna saates külas Priit Toomits ja Andrus Laaniste - kaks Academic Food Labi peakokka, kes on võtnud oma südameasjaks toiduga pisut katsetada. Kokad katsid stuudios laua erinevate atribuutidega ja lisaks kõigele tõid nad kaasa ka karbitäie tulevikutoitu. «Meie nimetame neid vakladeks, aga tegemist on siis jahuussikeste või tõukudega,» rääkis Laaniste.

Vaata videost, millise erilise toidu kokad valmistasid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles