«Hommik!» Kerli Kõiv keerulisest suhtest: lõpuks tundsin, et kas lasen endale kuuli pähe või lähen minema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäevases saates «Hommik!» oli külaliseks muusik Kerli Kõiv, kes rääkis oma uhiuuest raamatust.

Muusik  Kerli Kõiv on saanud valmis oma esimese raamatu «Haavatud jumalanna paranemispäevik: 30 päevaga tallamatist supernaiseks», selles teoses õpetab Kõiv, kuidas saada üle südamevalust ja muutuda iseenda kõige paremaks versiooniks. Raamat on jagatud päevade kaupa peatükkideks ja iga päev on pühendatud kindlale meeleolule.

«Ma tegin täpselt sellise raamatu, nagu mul endal oli vaja, kui mul oli hästi raske,» võttis Kerli Kõiv raamatu sünniloo lühidalt kokku. 

Kõivu sõnul mõjutas raamatu kirjutamist periood ta elus, kus ta oli katki ja inimvare. Kaks aastat möödus sedasi, et peaaegu iga päev oleks tahtnud hommikust õhtuni nutta. Sellesse perioodi jääb ka väga keeruline suhe, mis viis väga mustade mõteteni. "Ma lõpuks lihtsalt tundsin, et ma nüüd kas lasen endale kuuli pähe või lähen siit ära täiesti," rääkis Kõiv. 

Kerli Kõivu esimese raamatu esitlus leiab aset 29. novembril kell 19 Solarise Apollos.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles