«Hommik!» Sigurikohvist Peeter Piheliga; ülimahukast muusikaprojektist Danel Pandrega; eestlaste alkoholilembus; malevõistlus; saatejuhid sokivabrikus!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäevases «Hommikus!» on külas Peeter Pihel, Danel Pandre ja Merlin Purge, Riina Raudne, Viktor Saarestik ning Priit Lokotar ja Heinar Jahu. 

Kokandusteemadel ning erilisest sigurikohvist vestleme tuntud koka Peeter Pihelega ning eestlaste alkoholilembelisusest teeme juttu Riina Raudnega. Seekord läheme külla aga sokivabrikusse ning uurime Viktor Saarestikult, kuidas tehakse sokke. Stuudios hakkame võistlema aga kabetamises, sest meil on külas noor Euroopa kabemeister Priit Lokotar koos Heinar Jahuga. «Hommikus!» ajame muusikajuttu Danel Pandre ning Merlin Purgega, kelle ansamblil Revals ilmus äsja ülimahukus 26 looga album. Saatejuhid on Piret Laos ja Robert Rool.

Saadet näitavad Postimees.ee ja Kanal 2. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles